Gitara

Poprzedni temat «» Następny temat
A.D. 2010 - ???
Autor Wiadomość
thesylwa 

Wygrane bitwy: 5
Przegrane bitwy: 2
Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Pon 26 Lip, 10 18:46   A.D. 2010 - ???

niezłą jazdę mamy w tym roku, co nie? tu samolocik, tam ropa itd. a Natura daje prztyka... (dosyć zabawny jest fakt całkowitego zaniku przemądrzalców którzy dbając tylko w własny interes przekonywali wszystkich że ekolodzy to świry którym sie pojebało pod kopułą... hehe, no ale głupków nigdy nie brakowało.
ogólnie sporo sie działo i dzieje, więc pomyślałem sobie że możemy se pogaworzyć w tym temacie o różnego rodzaju wydarzeniach tego roku, przy okazji sie troszki rozruszamy bo niemrawo cosik ostatnio na WG.

Daimon 

Wysłany: Pon 26 Lip, 10 19:26   

taki rok w tym tygodniu... stalo sie to,co mialo sie stac ...

mój status

programator 

Przegrane bitwy: 1
Wysłany: Pon 26 Lip, 10 20:24   

jazda jest wyjątkowa w tym roku, a parę roków przeżyłem.. oby nie było gorzej :shock:

tah 

Wygrane bitwy: 1
Przegrane bitwy: 3
Remisy: 2
Wysłany: Pon 26 Lip, 10 20:34   

Faktycznie to jest wyjątkowy rok. Co prawda żyję dopiero 27 wiosen ale takiego roku to nawet moi rodzice nie pamiętają... Zachęcam do zapoznania się z tym tematem: http://poznajmy-prawde.bl...2,ID411289494,n

Zastrzegam, że nie jestem nawiedzony:D ale lubię sobie poczytać takie rzeczy czasami.

Starsza_Pani 

Wysłany: Pon 26 Lip, 10 21:01   

Chłopaki...nie popadajmy w defetyzm :-) Są rzeczy na niebie i ziemi,o których nie śniło się filozofom.
Zatem bracia i siostry...carpe diem !! Kto biegnie po browara? :-D

tah 

Przegrane bitwy: 3
Wysłany: Pon 26 Lip, 10 21:02   

Hehe Starsza Pani masz 100% racji tylko dziś się liczy tak naprawdę;)

Daimon 

Wysłany: Pon 26 Lip, 10 22:19   

tez czasem lubie cos poczytac...ale glownie po to,zeby sie posmiac ;)

mój status

thesylwa 

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Pią 30 Lip, 10 16:14   

dosyć zachowawcze posty hehe:) ale co sie dziwić hahaha:)

_igor 

Wysłany: Pią 30 Lip, 10 16:41   

Ok Sylwa, sam w sumie narzuciles ten temat. Pieniadz a muzyka - "winda do kasiorki". Ps. Moj poglad aktualnie na takie zjawisko jest nastepujacy ... Zarabianie pieniedzy dzieki muzyce to nic zlego, wogole zarabianie pieniedzy to nic zlego. Troche jestem zdziwiony tym Twoim tekstem, - od razu zaznaczam ze ja z zabawa z muzyka nie mam zadnych korzysci materialnych, ale raczej Jak kazdy chcialbym w taki sposob zarabiac, laczyc cos co sie lubi z praca. Taki moj poglad, to ze Iron probuje za wszelka cene wypromowac swoja prace to rowniez nic zlego. Jezeli sie robi cos dobrze to nie wszystko, aby osiagnac sukces trzeba troche "polatac" i nie mam tutaj na mysli zadnych znajomosci. Na obecna chwile tyle.

thesylwa 

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Pią 30 Lip, 10 17:06   

niepotzrebnie Igor wplatasz w ten temat ironka (ten łoś to szmata która spina zad na klamerki coby szambo nie uleciało w czasie nieodpowiednim), no ale huj z nim i z tym.
nie twierdze że zarabianie kasy to coś złego, ale są granice kiedy człowiek spina sie z dylematem - wyruchać bliźniego w dupe, czy samemu przeżyć..., niestety co kroku mamy do czynienia z szmatami dla których wyruchac biźnieniego to kwestia dobrego samopoczucia..., niestety ludzie którzy kieruja sie jakimis zasadami są na straconej pozycji... takie zycie, i nie dziwcie się że szlag może człowieka trafić gdy widzi jak ktoś sie wpierdala w temat bez żadnego wysiłku licząc na drapane, i to nie pierwszy raz... miejcie ludzie w sobie choc odrobine pokory.

_igor 

Wysłany: Pią 30 Lip, 10 17:22   

W sumie tak, do czasu jezeli sie komus nie szkodzi to powinno wszystko grac ... Troche inaczej zinterpretowalem Twoja wczesniejsza wzmianke o kasie stad taki temat.

programator 

Wysłany: Pią 30 Lip, 10 17:27   

thesylwa, - takie życie - niestety.. :-?

thesylwa 

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Pią 30 Lip, 10 17:51   

niestety...

IronMan 

Wygrane bitwy: 6
Przegrane bitwy: 9
Wysłany: Pią 30 Lip, 10 18:59   

sluchaj thesylwa, takiego kozaka zgrywasz, moze mi to samo w twarz powiesz co? Czy w cztery oczy to dla ciebie juz nie to samo jak szpanowanie tanimi wbitami o obciąganiu pały rodem z podstawówki przed całym forum? Życzę Ci, żebyś w czapę kiedyś porządnie zarobił, a może już dostałeś i stąd te wyżywanie w internecie?

Szczerze mówiąc, to nie wiem za bardzo nawet o co się do mnie tak dopieprzasz, za to, ze sprzedaję plyty swojej kapeli za 10 zł? Nie bój żaby, porsche i villi z basenem sobie za te pieniądze raczej nie kupię, do tej pory nawet się koszt produkcji nie zwrócił :) Druga kwestia, to to moje rzekome "kurestwo", bo tak też mnie nazwałeś w jednym z komentarzy do mojego utworu. Widzisz w tym jakiś problem, że zaprezentuję swoją kapelę na pięciu innych forach? Bo nie wiem co w tym jest dziwnego, wyobraź sobie, że cała masa kapel tak robi, ba NAWET PŁYTY SPRZEDAJĄ! Jak ci coś nie pasuje, to to może merytorycznie uzasadnij, bo mam wrażenie, że u wielu użytkowników twoje chamskie posty budzą zwyczajnie niesmak.
Ostatnio zmieniony przez IronMan Pią 30 Lip, 10 21:17, w całości zmieniany 1 raz  

ABSONIC 

Wysłany: Pią 30 Lip, 10 21:04   

hej!
Jasne jest, ze każdy chciałby grac to co lubi a nie to co przynosi kasę, ale jasne jest także, ze codziennie trzeba coś zjeść a co jakiś czas zapłacić rachunki, wiec jeśli ktoś zamiast stać za ladą lub machać szpadlem zarabia graniem, to czemu nie.

A co trwajacego roku 2010, to firma ABSONIC takiego jeszcze nie miała a działa od 16 lat. A co sie wydarzyło? wyliczam;
- kontrola z ZUSu
- kontrola Urzędu Skarbowego
- kontrola Inspekcji Pracy
- ewakuacja z powodu zagrożenia powodziowego (woda zatrzymała sie 100 metrów od firmy)

Ale działamy!!! :)

Zapraszam przy okazji na prezentację książki Wojny Gitarowe 2010 i występy gitarzystów ją tworzących:
Targi Music Media, Kraków, ul. Centralna 41
23.09.2010 czwartek, godz. 13.00

nagrody dla występujących i dla publiczności !!!!!

Odpowiedz do tematu